Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Budescu continuă la Al Shabab

gsp.ro
Constantin Budescu

Constantin Budescu (30 de ani) nu va mai pleca de la Al Shabab. Mijlocaşul a plecat din România joi, în Germania, acolo unde echipa sa desfăşoară un cantonament. Anunţul a fost făcut chiar de mijlocaş. ”Sunt foarte bine. Acum plec în cantonament în Germania”, a declarat Budescu pentru Telekom Sport, potrivit Mediafax.

Citește și: SURSE Klaus Iohannis a bătut palma în secret! Lovitură pentru Dan Barna – Mutarea care scoate din joc USR-PLUS-ul

După ce s-a anunţat că vrea să plece de la Al Shabab, FCSB şi-a manifestat intenţia de a-l readuce în România. Fotbalistul care a impresionat în trecut la Astra şi FCSB a fost dorit cu orice preţ de finanţatorul vicecampioanei României şi a declarat public că-l aşteaptă la echipă. La scurt timp de la anunţul făcut de Becali, Budescu a luat decizia de a continua la Al-Shabab. Mijlocaşul mai are contract cu Al Shabab până în 2021, iar salariul atractiv, în valoare de 1 milion de euro, a cântărit decisiv în decizia luată. În revenirea lui Budescu la FCSB nu a crezut nici antrenorul Bogdan Andone: “Pe Budescu îl aşteptăm să facem un grătar", spunea tehnicianul înainte de returul cu Milsami Orhei.

Citește și: Declarația controversată a Vioricăi Dăncilă! Poate cei din Piața Victoriei aveau dreptate, nu știu acest lucru, eram în concediu

Budescu a jucat la FCSB în perioada iulie 2017 - iulie 2018, timp în care a marcat de 13 ori, livrând şi 12 pase de gol, în 37 de meciuri. În România, "Sărmăluţă" a mai jucat la Petrolul şi Astra, în peste graniţă a mai avut o singură experienţă, în China, la Dalian Yifang.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.