Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Budescu și Denis Alibec ar putea veni la FCSB

www.prosport.ro
FCSB

Denis Alibec şi Constantin Budescu ar putea face din nou echipă la FCSB! Atacantul a vorbit cu fostul său coleg şi a aflat că mijlocaşul îşi doreşte să revină în România, informează Mediafax.

Citește și: Pandurii Târgu Jiu ar putea retrograda din cauza unor datorii

Ediţia în limba arabă a site-ului Goal a anunţat că şeicii de al Al-Shabab au pus piciorul în prag: “Al-Shabab a decis să se despartă de românul Constantin Budescu, playmaker-ul echipei, dar şi de marocanul Moubarak Boussoufa, la finalul sezonului. Accidentarea românului, cel care coordona jocul, i-a făcut pe cei din conducere să renunţe la serviciile sale”.

De asemenea, Denis Alibec a recunoscut, la finalul partidei cu Sepsi, din play-off, că partida de sâmbătă, din Cupa României, cu Viitorul, va fi ultima la Astra, întrucât nu va mai continua din vară. Iar cei doi ar putea face echipă la FCSB.

Gigi Becali anunţase că-l aşteaptă cu braţele deschis de pe Constantin Budescu: "O eventuală revenire a lui Şumudică şi a lui Budescu m-ar putea convinge să mă întorc la FCSB, dar nu cred că va veni Marius Şumudică. Budi... Chiar sunt şanse mari, nu l-am întrebat, dar cred că vrea să se întoarcă în ţară", a declarat Denis Alibec, pentru TelekomSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.