Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Budescu își prelungește contractul cu Al Shabab

Fotbal
minifotbal

Constantin Budescu (30 de ani) este aproape să își prelungească contractul cu Al Shabab. Deși era dorit de Gigi Becali la FCSB, mijlocașul ofensiv pare că a decis să își continue cariera în Arabia Saudită, potrivit Mediafax.

Fotbalistul care a impresionat în trecut la Astra şi FCSB a fost dorit de finanţatorul vicecampioanei României şi a declarat public că-l aşteaptă la echipă. La scurt timp de la anunţul făcut de Becali, Budescu a luat decizia de a continua la Al-Shabab, conform Digi Sport.

Budescu mai are contract în zona Golfului până în 2021, iar salariul atractiv, în valoare de un milion de euro, a cântărit decisiv în decizia luată de mijlocaşul român.

În revenirea lui Budescu la FCSB nu a crezut nici antrenorul Bogdan Andone: “Pe Budescu îl aşteptăm să facem un grătar", spunea tehnicianul, înainte de returul cu Milsami Orhei, de joi, încheiat cu scorul de 2-1.

"Da, îl vreau pe Budescu. El vrea să revină. Încă nu am vorbit cu el. Şi fără Budescu luăm titlul la 15 puncte diferenţa anul asta. Nu vom avea nicio rivală. Luăm titlul la pas, da!", a declarat Gigi Becali, înainte să afle decizia mijlocaşului.

Budescu a mai jucat la FCSB în perioada iulie 2017 - iulie 2018, timp în care a marcat de 13 ori și a oferit 12 pase de gol, în 37 de meciuri. În România, mijlocașul a mai jucat la Petrolul şi Astra, iar în străinătate a mai avut o singură experienţă, în China, la Dalian Yifang.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.