Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Toma de la PSD, noul primar al municipiului reşedinţă după o numărătoare paralelă

psd sigla

Omul de afaceri Constantin Toma (PSD) a câştigat alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Buzău, potrivit numărătorii paralele desfăşurată de social-democraţi, care au primit rezultatele din aproximativ 80% din secţiile de votare din oraş.

 

Potrivit rezultatului anunţat de directorul de campanie electorală al PSD Buzău, Ionuţ Apostu, Constantin Toma a obţinut circa 40% din voturile valabil exprimate, urmat la mare distanţă de candidatul independent Constantin Ionescu şi de liberalul Ovidiu Anghel.

 

'Rezultatele parţiale pe municipiul Buzău sunt foarte clare, este un scor detaşat, Constantin Toma este viitorul primar al municipiului Buzău, mă bucur că i-am lămurit pe buzoieni că este cea mai bună alternativă în acest moment', a declarat, pentru Agerpres, liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, care şi-a anunţat victoria în faţa staff-ului de campanie.

 

La rândul său, Constantin Toma a afirmat că 'vremea vorbelor a trecut, cetăţenii vor fapte şi o viaţă mai bună, sper ca în primele şase luni să se vadă deja rezultatele'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.