Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Construcții dărâmate și proprietari amendați în Sectorul 5 pentru că nu și-au îngrădit terenurile generatoare de deșeuri (VIDEO)

captura Facebook
piedone strada

În timp ce se afla într-o nouă vizită de lucru pe teren, în zona străzii Posada, Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a fost atenționat de  către un cetățean cu privire la o construcție ilegală. Edilul a mers să verifice situația sesizată și a descoperit un teren îngradit, de aproximativ 1.000 de metri pătrați, plin de vegetație necontrolată, ce acoperea geamurile locatarilor din blocul alăturat.

Primarul Sectorului 5 a dispus demolarea de urgență a construcției și curățarea zonei. Pe locul rămas liber s-a dispus amenajarea a 300 de locuri de parcare. De asemenea, în zonă s-a dispus reabilitarea străzilor, plantarea de copaci și amenajarea unor spații verzi de odihnă și recreere.

Tot în zona mai sus menționată au mai fost identificate câteva proprietăți private neîngrădite, care generau deșeuri, astfel că s-a dispus amendarea proprietarilor acestora.

La finalul vizitei de lucru, Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a inspectat și stadiul lucrărilor de reabilitare ale parcului de joacă Posada. Edilul a constatat că totul este în grafic, urmând ca parcul să fie redat în folosință cetățenilor din zonă în numai câteva zile.

"Zi de zi voi fi pe teren. Zi de zi voi sta de vorbă cu voi, cetățenii din sector pentru a vă rezolva problemele. Vreau să știți că sunt alături de voi și că fac tot posibilul să aduc Sectorul 5 la lumină într-un timp cât mai scurt. Vizitele pe teren sunt esențiale în dezvoltarea sectorului. Interacțiunea cu cetățenii este cea care m-a ajutat astăzi să descopăr mai multe nereguli. Mai exact, o construcție ilegală, dar și câteva proprietăți private, generatoare de deșuri. Am cerut demolarea construcției ilegale și amendarea celor care nu și-au îngrădit terenurile. Trebuie să intrăm în normalitate și noi, cei din Sectorul 5

Totodată, vizitele pe teren sunt esențiale pentru a mă asigura că lucrările pe care le-am demarat sunt în grafic.", a declarat Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.