Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consulatul General al României la Gyula informează că cei doi români răniți în accident sunt în continuare sub supraveghere medicală

renasterea.ro
accident ungaria

Cei doi români răniți în urma accidentului din Ungaria sunt în continuare internați la un spital din zonă. Una dintre persoanele rănite va fi externată în perioada următoare, iar cea de-a doua a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, anunță Ministerul Afacerilor Externe (MAE), informează Mediafax.

"Conform datelor obținute de reprezentanții Consulatului General al României la Gyula, cei doi cetățeni români răniți în urma accidentului sunt în continuare internați la un spital din zonă. Una dintre persoanele rănite va fi externată în perioada următoare, iar cea de-a doua a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, fiind sub monitorizare medicală", precizează Ministerul Afacerilor Extrne (MAE), la solicitarea Mediafax.

Vezi și: Un autocar cu 45 de pasageri a izbucnit în flăcări pe centura orașului Cluj-Napoca

Familiile românilor au fost informate cu privire la situația acestora.

Accidentul rutier a avut loc duminică pe Drumul naţional 42 din Ungaria, între localităţile Berettyóújfalu şi Mezőpeterd, în apropierea frontierei cu România. Un microbuz înmatriculat în România a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism din Slovacia. Un alt autoturism, înregistrat în România, a intrat în cele două vehicule care se loviseră iniţial, a comunicat Poliţia ungară, precizând că zece persoane au fost rănite în accident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.