Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consultantul politic Anton Pisaroglu, pentru Euronews: `Sunt șanse mici ca Guvernul Cioloș să fie votat de Parlament`

stiripesurse.ro
Anton Toni Pisaroglu

Consultantul politic Anton Pisaroglu a declarat, pentru renumita publicație Euronews: „Sunt șanse mici ca Guvernul Cioloș să fie votat de Parlament, iar dacă acest lucru se va întâmpla, va fi un guvern de sacrificiu, menit să îi distrugă imaginea lui Cioloș și să erodeze USR-ul”.

Declarațiile precedente ale consultantului politic, referitoare la viitorul politic al lui Dacian Cioloș, au avut un ecou puternic. Anton Pisaroglu a explicat, în urmă cu câteva zile, că președintele Iohannis l-a pus pe Cioloș într-o situație din care acesta nu are ieșire: „dacă Cioloș va obține sprijin pentru o majoritate și va ajunge premier, va trebui să guverneze România într-o perioadă de criză, dacă pierde și nu obține susținerea unei majorități parlamentare, profilul lui Cioloș va fi cel de pierzător”.

În cea mai recentă declarație pentru Euronews, Anton Pisaroglu a mai spus: „Pentru Cioloș, pe termen lung, această situație reprezintă o mare problemă, atât pentru candidatura sa la președinție, cât și pentru USR, ca partid”.

Votul pentru cabinetul Cioloș nu a fost încă stabilit, dar cel mai probabil va avea loc săptămâna aceasta, având în vedere că termenul limită este 20 octombrie.

Dacă Parlamentul va vota împotriva Guvernului Cioloș, președintele Iohannis va trebui să vină cu o altă propunere pentru funcția de prim-ministru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.