Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consultări politice între România şi Regatul Swaziland

MAE

La data de 19 martie 2018, secretarul general al MAE, Cosmin Dinescu, a avut o întrevedere cu Joel M. Nhleko, secretar permanent (ministru adjunct) în Ministerul Afacerilor Externe al Regatului Swaziland, cu prilejul vizitei sale în capitala Mbabane.

Întrevederea, care marchează o premieră în relația bilaterală, a reprezentat un bun punct de pornire în vederea creșterii graduale a cooperării dintre cele două state. Pornind de la reușita Regatului Swaziland, de a asigura accesul la învățământ primar gratuit tuturor cetățenilor, partea română a prezentat oportunitățile pe care le poate oferi tinerilor swazi care doresc să își continue parcursul educațional, în cadrul învățământului superior. De asemenea, au fost analizate posibilitățile de formare diplomatică pe care Ministerul Afacerilor Externe de la București le poate oferi corpului diplomatic de la Mbabane.

Întrevederea a reprezentat o bună oportunitate de a analiza și stadiul cooperării în formate multilaterale, în special în cadrul Organizației Națiunilor Unite și în contextul dialogului Uniunea Europeană-Uniunea Africană.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.