Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă campania de asfaltare din Sectorul 5. Zona străzilor Năsăud-Vistierilor, reabilitată integral de Primărie

captura Facebook
asfaltare

Zona străzilor Năsăud-Vistierilor, reabilitată integral de Primăria Sectorului 5 - VIDEO AICI

Loc de joacă nou, locuri de parcare, străzi și trotuare refăcute

Primăria Sectorului 5 continuă proiectele de dezvoltare gândite în scopul creșterii calității vieții locuitorilor din sector. Astfel, conceptul ”Un sector verde este un sector sănătos”, este acum pus în practică în cartierul Ferentari, unde administrația locală beneficiază de un amplu proiect de reamenajare a zonei străzilor Năsăud-Vistierilor.

Aici, echipa Primăriei Sectorului 5, coordonată de viceprimarul Mircea Nicolaidis, se află pe ultima sută de metri cu lucrările de reabilitare a parcului și zonei adiacente acestuia. Astfel, peste numai câteva zile, locuitorii Sectorului 5 se vor putea bucura de un loc de joacă modern pentru copii, dotat cu suprafață antitraumă și aparate de joacă configurate pe categorii diferite de vârstă. De asemenea, vizitatorii parcului, pasionați de sportul minții, vor avea la dispoziție o zonă dedicată exclusiv lor unde se vor putea antrena și vor putea pregăti alți iubitori de șah.

Pentru posesorii animalelor de companie, a fost amenajat un loc special astfel încât patrupedele să se poată plimba în siguranță.

Întreaga amenajare peisagistică, aflată la intersecția străzilor Năsăud-Vistierilor, este pusă în valoare de noi arbori și arbuști, plante perene, instalație nouă de aspersoane și gazon rulou ce urmează a fi montat în proxima perioadă. Gazonul este nelipsit din amenajările peisagistice din marile aglomerări urbane fiind o sursă importantă de răcoare în zilele caniculare, ținând cont de faptul că o suprafață gazonată este cu aproximativ 10 grade Celsius mai rece decât o suprafață betonată.

Pe lângă zona de spații verzi, proiectul a inclus și reamenajarea infrastructurii rutiere auto și pietonale prin reabilitarea covorului asfaltic și refacerea platformelor de parcare, respective crearea unui număr de 20 de noi locuri de parcare de reședință. Acestea vor fi puse la dispoziția locuitorilor prin intermediul platformei electronice parcari.sector5.ro în vederea închirierii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.