Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă contrele în PSD. Unul dintre liderii cu greutate îi dă replica lui Mihai Tudose: 'Îţi asumi riscul'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose parlament

Scrisoare prin care Ecaterina Andronescu solicita demisiile lui Liviu Dragnea şi a Vioricăi Dăncilă a tulburat apele în PSD. După ce mai mulţi lideri judeţeni au criticat-o pe Andronescu, fostul premier Mihai Tudose a cerut discutarea situaţiei în interiorul partidului. Tudose are, la rândul său, pare de o replică din partea lui Ioan Mircea Paşcu, vicepreşedinte al Parlamentului European.

CITEȘTE ȘI: Ai o memorie slabă şi te concentrezi greu? Renunţă la aceste obiceiuri zilnice!

"Mihai Tudose: “Mai multe scrisori care înfierează public luarea de poziții în public? Haideți să ne păstrăm pentru discuțiile din partid.” In principiu, de acord, dar de ce scrisoarea dnei Andronescu a fost făcută publica, înainte de a fi discutata in partid? Adică, unii publica scrisori deschise, iar cei care le critica tot deschis nu au voie sa facă lucrul asta: trebuie sa se păstreze exclusiv pentru discuții interne. E corect? Eu am dubii! Dacă decizi sa “arzi” etapa interna și te adresezi direct public, îți asumi riscul sa fii comentat tot public!", scrie Paşcu pe Facebook.

Fostul prim-ministru PSD Mihai Tudose a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că este nevoie de o discuție „civilizată” în conducerea partidului despre problemele ridicate de senatorii Ecaterina Andronescu și Niculae Bădălău în scrisorile adresate partidului.

„Eu cred că este nevoie de o discuție în partid și nu numai pe temele supuse atenției de dna Andronescu. A fost și scrisoarea dlui Bădălău din ianuarie, da? Și aceea a rămas, cumva, nediscutată. Poate greșea, dar hai să vorbim înăuntru și cu un ton civilizat, cu argumente pro sau contra, nimeni nu deține adevărul absolut”, a declarat Mihai Tudose, întrebat joi de MEDIAFAX cum comentează scrisoarea deschisă în care senatorul PSD Ecaterina Andronescu cere un Guvern mai performant și demisia liderului formațiunii, Liviu Dragnea.

Mihai Tudose a mai catalogat ca fiind „un nonsens” gestul liderilor județeni PSD care au criticat-o pe Ecaterina Andronescu.

CITEȘTE ȘI: Cum trebuie consumat usturoiul pentru beneficii maxime. Greşelile care generează efecte adverse .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.