Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă mişcările de trupe în Parlament: Foştii lideri ALDE Ion Cupă şi Alexandru Băişanu au trecut la Forţa Naţională

Forta Nationala
Forta Nationala

În ultima zi înainte de votul pe moţiunea de cenzură, în Parlament a fost anunţat un nou grup, intitulat Forţa Naţională, după numele unui partid înfiinţat în 2016. Anunţat de deputatul independent Remus Boza, grupul va sprijini Guvernul. După primii doi parlamentari ai grupului (Remus Borza şi Marian Cucşa), încă doi foşti lideri ALDE anunţă că se alătură Forţei Naţionale: Ion Cupă şi Alexandru Băişanu.

"Românii au nevoie de o Forță Națională care să-i unească pe drumul cel bun.O Forță a oamenilor si a țării, nu a luptei surde pentru putere.Un partid preocupat de stabilitatea si dezvoltarea României ca stat suveran, într-o Europă a natiunilor. Susțin acest proiect care va aseza in centrul său meritocratia, profesionalismul, competitia liberă, bunul simț public, suveranismul si nu în ultimul rand patriotismul economic ca baza solidă pentru incurajarea capitalului autohton si a firmelor românesti. Îi chem pe toti cei care cred in aceste idei să ni se alature! E timpul pentru un nou inceput!", scrie deputatul Ion Cupă, fost preşedinte ALDE Dolj, pe Facebook.

"Forța Natională trebuie sa iasă la lumina! După 30 de ani de democrație avem nevoie de punți de comunicare între noi, între noi si stat, între instituțiile statului si nu de ziduri, de ura și dihotomii fanatice!", scrie şi deputatul Alexandru Băişanu, fost preşedinte ALDE Suceava.

Deputatul independent Remus Borza a anunțat, miercuri, constituirea unui nou grup parlamentar, Forța Națională. din care vor face parte 15 parlamentari, ”oameni responsabili, care, pentru stabilitatea și bunăstarea României, își doresc ca Guvernul actual să își continue mandatul până în 2020”.

Partidul Forţa Naţională a fost înfiinţat în 2016, ca un partid naţionalist, cel mai cunoscut lider de la acel moment fiind europarlamentarul Laurenţiu Rebega. Partidul a organizat şi un eveniment la Sinaia, la care a fost invitată Maine Le Pen, președintele Frontului Național din Franța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.