Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă problemele la Manchester City - Clubul anunţă încă trei cazuri de infectare cu noul coronavirus, cu câteva ore înaintea meciului cu rivala United

Manchester City a anunţat încă trei cazuri de infectare cu noul coronavirus, cu câteva ore înaintea meciului cu rivala Manchester United, din semifinala Cupei Ligii Angliei, potrivit news.ro.

Doi jucători au fost testaţi pozitiv, portarul Scott Carson şi mijlocaşul Cole Palmer, precum şi un membru al staff-ului.

Citește și: BREAKING Purtatul măștii RĂMÂNE OBLIGATORIU la Constanța - Instanța supremă RESPINGE DEFINITIV acțiunea avocatei ION și răstoarnă decizia CAB

La partida cu Chelsea, care a avut loc, duminică, la Londra, scor 3-1 pentru cetăţeni, în campionat, Pep Guardiola nu a putut conta pe şase jucători, toţi infectaţi cu Sars-CoV-2.

"Angajaţii vor respecta acum o perioadă de autoizolare, în conformitate cu protocoalele Premier League şi ale guvernul britanic cu privire la carantină”, a precizat clubul din Manchester.

Citește și: BREAKING SURSE Costel Alexe, fost ministru al Mediului, este demnitarul luat în colimatorul anticorupție-A primit 22 de TONE de tablă prin intermediul unei rude

Cu portarul Ederson deja izolat, testul pozitiv al lui Carson o lasă pe City fără altă opţiune pentru meciul de miercuri decât Zack Steffen, care a fost titular şi la Chelsea.

Ceilalţi jucători încă în izolare sunt Ferran Torres, Tommy Doyle şi Eric Garcia. Kyle Walker şi Gabriel Jesus, care au dat rezultate pozitive în ziua de Crăciun, şi-au finalizat perioada de carantină.

Citește și: BREAKING SURSE Ruda invocată de DNA ar fi soția lui Costel Alexe - Fostul demnitar ar fi folosit tabla la garduri și la acoperirea unor imobile

Premier League a anunţat, marţi, că 40 de jucători şi angajaţi au avut rezultate pozitive pentru Covid-19 la ultima rundă de teste, mai mult decât dublu faţă de recordul anterior (18).

Partida United - City din semifinalele Cupei Ligii este programată, miercuri, de la ora 21.45, pe Stadionul Old Trafford.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.