Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă represaliile israeliene asupra Autorității Palestiniene. Ministrului de externe palestinian i-a fost ridicat permisul de călătorie

pbs.org
Benjamin Natanyahu

Ministrul palestinian de externe a declarat că autorităţile israeliene i-au revocat permisul de călătorie VIP, un document care le permite principalilor oficiali palestinieni să se deplaseze cu uşurinţă în Cisiordania ocupată, relatează BBC citat de rador.

Riyad al-Maliki a declarat că aceasta este cea mai recentă ripostă israeliană după ce, săptămâna trecută, autorităţile palestiniene au decis să implice Curtea Internaţională de Justiţie în conflictul cu Israelul, care durează de decenii.

Noul premier israelian Benjamin Netanyahu nu a făcut niciun secret din furia generată de eforturile palestiniene de a obţine un punct de vedere al Curţii Internaţionale de Justiţie cu privire la ocuparea teritoriile palestiniene de către Israel. Cabinetul său i-a acuzat pe iniţiatorii palestinieni ai demersului de declanşarea unui "război politic şi juridic".

Pe lângă retragerea permiselor de călătorie ale principalilor oficiali palestinieni, guvernul de dreapta al dlui Netanyahu a anunţat deja restricţii privind construcţiile palestinieni în Cisiordania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.