Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă scandalul la Dinamo: Ce obiective i-a trasat Mutu lui Ioan Andone

www.expresspress.ro
Adrian Mutu

Dinamo mai are 3 meciuri de disputat în 2016, câte unul în fiecare competiţie, CSM Iaşi (Liga 1), Gaz Metan (Cupa României) şi Steaua (Cupa Ligii), după care Adi Mutu anunţă că va urma un moment zero la echipă, în care se va stabili probabil şi soarta lui Ioan Andone.

"Noi avem încredere în antrenorul nostru. Vom trage linie după 22 (n.r. - decembrie) şi vom analiza de faţă cu Andone jocul echipei. Încercăm să aducem Dinamo unde trebuie, vrem ca Dinamo să se bată la titlu.

Dacă am fi reușit să marcam mai multe goluri, din ocaziile pe care le-am avut, cu siguranță, nu am fi fost aici în clasament. Noi jucăm bine, ajungem în fața porții", a spus Mutu, la Digisport.

După primele 20 de etape ale sezonului regulat, Dinamo se află pe locul 5, cu 32 de puncte. "Câinii roşii" au şanse mari să prindă play-off-ul, ţinând cont că se află la 6 lungimi de Astra, prima echipa care îi ameninţă poziţia. "Va urma un play-off mult mai dificil față de anul trecut, pentru că distanța este mică, vor fi meciuri foarte bune, dure, acolo unde se va stabili adevărata campioană. Nu contează cine va intra în play-off pe primul loc sau pe al doilea", a adăugat "Briliantul".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.