Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă seria deceselor bizare la vârful Lukoil - Încă un manager al celei mai mari companii petroliere din Rusia moare în condiții suspecte

reuters.com
lukoil

Decesele unor manageri de top continuă să bântuie cea mai mare companie petrolieră din Rusia, Lukoil. Pe 13 martie, compania a raportat decesul vicepreședintelui Lukoil, Vitali Robertus. Acesta a murit la vârsta de 53 de ani. Compania nu a dezvăluit cauza decesului vicepreședintelui. Robertus a devenit cel de-al patrulea executiv de top al Lukoil care a murit în doi ani, notează Nexta.

Gigantul petrolier rus Lukoil a pierdut încă un director executiv de top în circumstanțe misterioase, deoarece vicepreședintele său a murit "subit" la vârsta de 53 de ani, adăugându-se astfel la o serie de decese ale unor personalități legate de industria gazului și a petrolului din această țară.

Compania a anunțat moartea lui Vitali Robertus într-o scurtă declarație miercuri, exprimându-și "regretul profund" pentru decesul său, dar fără a oferi alte detalii despre modul în care a murit.

content-image

Serie de decese bizare

Decesul său vine după o serie de decese bizare în cadrul companiei. Cel mai recent, la sfârșitul lunii octombrie, Vladimir Nekrasov, președintele consiliului de administrație al companiei, a murit în mod neașteptat din cauza a ceea ce compania a declarat că a fost o insuficiență cardiacă acută. Avea 66 de ani și fusese adus în fruntea consiliului de administrație după ce președintele anterior, Ravil Maganov, s-a aruncat de la fereastra unui spital de la etajul șase și a murit în septembrie 2022.

Cu câteva luni mai devreme, în mai 2022, un alt director de top al companiei a murit în circumstanțe ciudate. S-a spus că Alexander Subbotin ar fi murit în urma unui "atac de cord indus de droguri", iar mass-media favorabile Kremlinului au susținut că acesta ar fi ingerat un fel de venin de broască în timp ce se afla în vizită la un șaman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.