Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă SPAIMA din SUA: Au fost raportate peste 60.000 de noi cazuri în ultimele 24 de ore, numărul morților ajunge la 140.000

Twitter
coronavirus SUA

În Statele Unite, s-au înregistrat 60.207 noi contaminări cu coronavirusul în 24 de ore, potrivit datelor raportate sâmbătă la orele 20.30 (duminică, 00.30 GMT) de universitatea americană Johns Hopkins, scrie AFP.

Aceste noi cazuri ridică la 3.698.209 numărul total al infectărilor recenzate în ţară de la începutul pandemiei, apărută în China în decembrie înainte de a se răspândi în întreaga lume, scrie agerpres.ro.

Citește și: Tudorel Toader, atac fără precedent la Olguța Vasilescu! Cum s-ar fi opus fosta șefă a Muncii transpunerii Directivei privind spălarea banilor

În 24 de ore, COVID-19 a făcut 832 de noi victime, pentru un total de 139.960 de morţi, potrivit universităţii cu sediul la Baltimore (Maryland, est).

De departe cea mai afectată ţară din lume în valoare absolută, Statele Unite cunosc de mai multe de mai multe săptămâni o explozie a numărului de infectări care s-a tradus printr-un număr record de noi cazuri de coronavirus timp de trei zile consecutiv în această săptămână, dintre care 77.368 pentru ziua de vineri.

Citește și: Marcel Vela face schimbări majore! Ordin privind preschimbarea permiselor eliberate de alte state .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.