Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continutul video propriu, pe paginile romanesti de Facebook, la un volum de 1,5 milioane clipuri

facebook-logo

Volumul total de continut video publicat, pana la ora actuala, pe paginile romanesti de Facebook a depasit 1,5 milioane de clipuri, categoriile cu cea mai mare proportie de materiale proprii fiind 'Celebritati' (66,67%) si 'Institutii de stat' (58,68%), conform noilor instrumente de analiza pentru continutul video ale Facebrands PRO, serviciul de monitorizare si analiza a activitatilor comerciale pe Facebook.

In acelasi timp, statistica releva faptul ca procentul continutului video propriu pe paginile romanesti de Facebook (publicat direct pe pagini, nu distribuit de pe alte pagini sau alte platforme) a crescut la peste 33%, in ultimele 4 luni, de la 24,43% la inceputul anului (ianuarie).

Varful a fost atins in luna iunie, cand s-a consemnat un procentaj de de 34,95%. 'In 2016, au scazut, treptat, ca proportie in total, clipurile video preluate (shared) de pe alte pagini si profiluri de Facebook, de la 44,95% in ianuarie la 41,23% in august 2016, precum si clipurile video preluate de pe alte site-uri/platforme de video sharing, de la 30,62% in ianuarie la 25% in august 2016.

Cea mai utilizata platforma separata de continut video preluat pe Facebook este YouTube, cu 90,12% din totalul video-urilor preluate de pe platforme video pe paginile romanesti de Facebook', se arata in analiza de specialitate, scrie Capital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.