Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contra, neînvins pe banca naționalei, după două meciuri: 'Ne-am bătut cu danezii, am crezut în noi până la sfârşit'

www.prosport.ro
Cosmin Contra

Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, duminică seară, că jucătorii echipei naţionale i-au respectat indicaţiile şi au crezut până la final în obţinerea unui rezultat bun cu Danemarca, în ultimul meci din Grupa E a preliminariilor CM-2018.

"Jucătorii au înţeles mesajul pe care l-am transmis. Este un început de drum foarte bun, acum sper ca ei să înţeleagă că fără astfel de sacrificii nu putem să avem rezultate. Dacă ei au atitudinea asta, pas cu pas sperăm să devenim din ce în ce mai cu încredere, să jucăm şi mai bine şi să avem rezultate foarte bune. Singurul lucru le-am transmis înainte de meci a fost să creadă în ei, au jucat cum le-am zis, ne-am bătut cu ei, am crezut în noi până la sfârşit, ne-au ieşit schimbările, Ţucudean a intrat foarte bine. Mă bucur pentru ei, i-am şi felicitat şi sper ca de-acum înainte asta să fie atitudinea. Suntem o echipă net inferiorară ca înălţime multor naţionale şi trebuie să compensăm printr-un joc dinamiic, prin sacrificiu. Am avut nişte momente de haos în apărare după golul egalizator dar am menţinut rezultatul", a declarat Contra, potrivit News.ro.

Citește și: Ziua cea MARE pentru Halep: De azi, este noul lider mondial! Cum poate rămâne numărul unu până la sfârșitul anului

Contra consideră că la aceste două meciuri a convocat exact jucătorii cei mai în formă, "cu moralul foarte bun". "Jucătorii au prins repede ce am vrut de la ei. Nu mi-e milă de danezi, pentru că avem două meciuri în care nici lor nu le-a fost milă de noi"

Selecţionerul a vorbit şi despre venirea lui Adrian Mutu la echipa naţională: "Vom vedea, nu ştiu ce post va avea, dar sunt sigur că va ajuta la fel cum a ajutat Lobi. Să fie el, să facă şcoala de antrenor, să antreneze şi să îi placă să fie antrenor. Dacă va dori apoi să fie selecţioner să dea Domnul..."

Formaţia României a remizat, duminică, la Copenhaga, cu Danemarca, scor 1-1 (0-0), în ultima partidă din cadrul Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, tricolorii egalând prin Deac, în minutul 88, când se aflau în inferiortate numerică după eliminarea lui Cristian Ganea (minutul 63). Fără şanse de calificare la turneul final după primele opt etape, România a ocupat locul 4 în grupă, după Polonia, Danemarca şi Muntenegru, acumulând doar 13 puncte în zece meciuri (trei victorii şi patru rezultate de egalitate şi trei înfrângeri).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.