Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contra spune că Lobonţ are aceleaşi principii ca el şi va merge să discute cu Ştefan Radu pentru revenirea la naţională

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam Cosmin Contra Răzvan Burleanu

Noul selecţioner Cosmin Contra a declarat, vineri, că Bogdan Lobonţ a fost convocat la naţională, deoarece împărtăşesc aceleaşi principii şi a subliniat că va merge la Roma pentru a discuta cu Ştefan Radu în vederea unei eventuale reveniri la echipa naţională. "Lobonţ are aceleaşi principii ca mine. Este nevoie în momentul de faţă de spirit de luptă, de performanţă, de echipă şi Bogdan Lobonţ întruneşte toate aceste condiţii. Pe viitor mă gândesc să facă parte din staful meu şi am nevoie de el şi cred că ne vor ajuta foarte mult", a afirmat Contra.

Contra a precizat că staful tehnic va fi format din Ionel Gane şi Adrian Mihalcea, antrenori secunzi Javi Reyes preparator fizic, iar pentru portari se va discuta. El a precizat că va merge la Roma pentru a discuta cu Ştefan Radu. "Am în plan un drum la Roma şi sper să reuşesc să-l conving. Ştiu situaţia lui Ştefan Radu şi înţeleg în mare parte motivul pentru care nu vine la naţională, dar voi încerca să îl fac să se răzgândească asupra acestei decizii., înţeleg în mare parte de ce nu vine, voi discuta cu el. Nu ştiu ce aş putea săi-i spun, vom vedea când mă voi întâlni cu el".

Cosmin Contra a adăugat că Nicolae Stanciu e un jucător tânăr, de mare viitor şi trebuie să se aibă grijă de el. Federaţia Română de Fotbal a confirmat, vineri, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că propunerea administraţiei FRF de numire a lui Cosmin Contra pe banca echipei naţionale a fost acceptată în unanimitate de Comitetul Executiv al forului. Contra are contract până la finalul campaniei de calificare la Campionatul European din 2020. Contra a fost prezentat într-o conferinţă de presă vineri, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.