Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contradicții între declarațiile de avere! Cum a dispărut vila de 910 mp a lui Ion Ștefan din document odată cu preluarea ministerului Dezvoltării

Inquam Photos / Octav Ganea
ion stefan

Ministrul Dezvoltării Ion Ștefan și-a depus declarația de avere pe 22 noiembrie la Camera Deputaților, însă controversata vilă de 910 mp nu se mai regăsește în document! Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, deține numeroase terenuri, dar, dincolo de dimensiunea averii, se constată că mult controversata casă a ministrului Ion Ștefan a dispărut.

În documentul citat, sunt două case de locuit, una de 130 de mp - din care deține 1/4 în Holboca, cealaltă de 524 de mp - din care deține 1/2 cu soția în Focșani.

Imobilul din Iași, comuna Holboaca, a fost dobândit în 2013 și are o suprafață de 130 mp. Al doilea, din municipiul Focșani, a fost dobândit în 1999 și are o suprafață de 524 mp.

content-image

 

Însă în urmă cu 5 luni, deputatul susținea altceva! În declarația de avere depusă la Camera Deputaților în 11.06.2019, Ion Ștefan declara că are o casă de 910 mp.

content-image

Totul s-a petrecut loc în urma scandalului care a apărut în spațiul public odată cu preluarea mandatului la Ministerul Dezvoltării.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.