Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contraofensiva schimbă planurile rușilor: Pregătirile pentru referendum în Herson au fost oprite (autorități ucrainene)

Herson

Datorită contraofensivei reușite a forțelor armate ucrainene, ocupanții ruşi din regiunea Herson au oprit pregătirile pentru "referendum" - a anunțat Natalia Humeniuk, șefa centrului de presă al Comandamentului de Sud din Ucraina, potrivit Rador.

Potrivit acesteia, invadatorii ruși nu văd altă cale de a se întoarce în viață acasă decât să se predea.

„Faptul că în est are loc o astfel de înaintare puternică a Forțelor Armate ale Ucrainei a ridicat extrem de mult moralul unităților noastre. Dar a influențat și pe partea opusă, cea a moralului inamicului. Pentru că ei (ruşii, n.r.) chiar nu văd perspectivele participării lor la această operațiune specială, nu văd o posiblitate de a se întoarce acasă în alt mod decât să depună armele și să se predea” - a subliniat Humeniuk.

În privința organizării pseudo-referendumurilor în regiunea Herson, aceasta a remarcat că activitatea inamicilor și colaboraționiștilor în această chestiune a fost oprită.

„'Electrocardiograma' în cazul lor în privinţa acestui 'referendum' este confuză: nu este clar dacă pacientul este în viață sau este mort. Pentru că fie închid complet acest subiect, fie îl deschid pentru a face pe plac conducerii lor de la Kremlin. Observăm că munca lor în această direcție a fost oprită, pusă în cutii și evacuată pe malul stâng (al Niprului, n.r.)” - a mai declarat Natalia Humeniuk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.