Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contre între europarlamentari pe tema rezoluției PE pentru România! Grapini sare la gâtul lui S. Mureșan: 'Nu s-a decis nimic'

maria grapini

Europarlamentarul Maria Grapini, membră în Comisia LIBE, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că adoptarea în Parlamentul European a unei rezoluții în privința României nu a fost decisă, așa cum anunțare eurodeputatul Siegfried Mureșan.

”Nu s-a decis nimic. Ca să se ajungă la o decizie de dezbatere în plen și rezoluție pentru România, trebuie mai întâi să treacă prin Comisia LIBE (Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne – n.r.). (...) Deci în plenară se ajunge, conform regulamentului, după ce în Comisia LIBE se aduc argumente de o parte și de alta la subiectul respectiv și Comisia decide dacă este de competența deja de plenară. Deci nu știu de ce a avansat acest lucru, pentru că nu cred că știe domnul Mureșan (Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL – n.r.) ce se va decide în Comisia LIBE din care dumnealui nu face parte”, a declarat pentru MEDIAFAX europarlamentarul Maria Grapini.

Petre Daea l-a descoperit pe 'Dumnezeul bolii' și oferă explicații HALUCINANTE: 'Pesta mă deșteaptă, grija mă adoarme'

Ea a mai spus că singurul lucru decis joi este invitarea premierului Viorica Dăncilă în Parlamentul European.

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan a anunțat, joi, că Parlamentul European va adopta o rezoluție despre situația protestelor din 10 august din România în cea de-a doua sesiune plenară din luna octombrie.

”Avem noutăți despre dezbaterea privind situația din România care va avea loc în Parlamentul European: dezbaterea în plen va avea loc în prima sesiune plenară din luna octombrie (1-4 octombrie). Parlamentul European va adopta o rezoluție despre situatia din România în cea de-a doua sesiune plenară din luna octombrie (22-25 octombrie). Prim-ministrul Guvernului României va fi invitat la dezbaterea de la începutul lunii octombrie”, a scris europarlamentarul Siegfried Mureșan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.