Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contre între palatele Cotroceni şi Victoria. Consilier al lui Iohannis, replică pentru un ministru

fight-spam

Între Guvern şi Preşedinţie se înregistrează un schimb de replici pe o temă lansată de Klaus Iohannis încă de la începutul mandatului. Ministrul Culturii, Ionuţ Vulpescu, a ironizat dorinţa preşedintelui de înfiinţare a unui muzeu al comunismului. Replica vine de la Andrei Muraru, consilier al preşedintelui pentru relaţia cu societatea civilă.

"Dacă ar fi citit programul de guvernare al Cabinetului din care face parte, domnul ministru Vulpescu ar fi constatat că înființarea unui astfel de muzeu este una dintre prioritățile mandatului domniei sale la Ministerul Culturii (Program de guvernare 2013-2016, pagina 28). Din păcate, în absența fie și a unei simple lecturi a propriului program de guvernare, misiunea domnului Vulpescu în fruntea Ministerului Culturii se dovedește a fi și mai dificilă. Cât despre proiectul înființării muzeului, îl asigur pe domnul ministru Vulpescu de faptul că la Cotroceni inițiativa a prins contur și că, în perioada următoare, președintele va prezenta public planul său în această direcție", afirmă Andrei Muraru, pe pagina sa de Facebook.

Invitat la o emisiune la postul tv Digi 24, duminică seara, ministrul Culturii a afirmat: "De multe ori aruncăm câte o idee că dă bine pe Facebook sau în lumea reală, dar cu lucrurile care se întâmplă le lăsăm în plan doi."

Vezi şi: Iohannis, luat la mișto de ministrul Culturii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.