Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONTRE între Traian Băsescu și Ion Cristoiu: SIE și SRI sunt IMPLICATE

Fostul președinte Traian Băsescu a fost extrem de activ în scandalul ultimelor zile, ceea ce l-a îndemnat pe Ion Cristoiu să spună că acesta ar lua apărarea SIE, în tot jocul politic.

Citește și: Traian Băsescu, mesaj EXPLOZIV pentru Guvern

Ion Cristoiu susține că bătălia din interiorul Guvernului Cioloș, în urma căreia a fost demis ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, este de fapt o bătălie între miniștrii aserviți SRI și cei ai SIE. În acest context, Cristoiu consideră că Alexandrescu este omul SIE și din acest motiv a intervenit Traian Băsescu.

”E vorba de un război pe față între cele două grupări din Guvern: Gruparea SIE și Gruparea SRI.
Demiterea sau, mă rog, tentativa de demitere a lui Vlad Alexandrescu a stîrnit furia SIE, Serviciu ale cărui interese – inclusiv financiare, precum Afacerea Cumințenia Pămîntului, le slujește cu sîrg Vlad Alexandrescu. Asta explică pe de o parte șovăiala lui Dacian Cioloș în a-l demite pe ministru, iar pe de alta, surprinzătoarea intervenție a lui Klaus Iohannis împotriva lui Vlad Alexandrescu. Miniștrii atacați violent în Scrisoarea GDS-istului Vlad Alexandrescu sunt suspectați de a fi sprijiniți de SRI.

Citește și: NECAZURI pentru bărbatul care i-a cerut DEMISIA lui Klaus Iohannis

Ipoteza că a fi vorba de un Război SIE-SRI e confirmată de intervenția lui Traian Băsescu în apărarea lui Vlad Alexandrescu.
A fost prilejul de a ne a aminti că, în timp ce face SRI cu ou și cu oțet, Traian Băsescu zice despre SIE doar după ce și-a uns buzele cu miere
”, scrie Ion Cristoiu, pe blogul personal.

Traian Băsescu a făcut o nouă intervenție în favoarea lui Vlad Alexandrescu, însă a ținut să îi transmită un mesaj special lui Ion Cristoiu.

PS-Maestre Ion Cristoiu, postarea nu are nicio legătură cu presupusa, de dumneavoastră, dispută SRI/SIE”, îi transmite Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.