Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contre la TV intre fostul si actualul purtator de cuvant PSD

PSD

Fostul purtator de cuvant al PSD Catalin Ivan si actualul purtator de cuvant al PSD Gabriela Firea s-au contrat vineri in direct la Antena 3 pornind de la un comunicat de presa al Gabrielei Firea.

Catalin Ivan i-a reprosat Gabrielei Firea ca trimite comunicate in nume propriu pe care semneaza ca purtator de cuvant al PSD, subliniand ca tema separarii functiilor administrative de functiile politice nu a fost discutata in forurile de conducere PSD.

Raspunsul Gabrielei Firea nu a intarziat sa vina. Ea a catalogat declaratia colegului sau drept un atac si a precizat ca in BPN-ul PSD, din care Catalin Ivan nu mai face parte, s-a discutat si s-a votat oportunitatea ca aceeasi persoana sa nu mai detina si o functie de conducere in partid si o functie administrativa ca cea de presedinte de Consiliu Judetean.

"Eu nu am dat o declaratie in nume personal. Aceasta declaratie este asumata de presedintele PSD si de presedintele executiv si este rezultatul votului din BPN, la care nu a fost parte domnul Ivan", a spus Gabriela Firea.

Ea a subliniat de asemena ca aceasta separare a functiilor administrative de cele politice se refera strict la cele de la nivel local, judetean si nu la cele centrale.

"Reprosul major a fost in structurile locale. Va fi o dezbatere si pe functiile centrale. Deocamdata am avut o decizie pe structurile judetene", a spus Firea la Antena 3.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.