Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Controale în pieţele din Capitală: Amenzi de peste 60.000 de lei; aproape o tonă de peşte a fost confiscată

lacucina.com.ro
piata domenii

Poliţiştii au dat amenzi în valoare de 60.300 de lei şi au fost confiscate peste 935 de kilograme de peşte şi produse din peşte de diferite specii în urma controalelor efectuate, joi, în pieţe agroalimentare din Bucureşti, potrivit Agerpres.

Opt agenţi economici cu obiect de activitate în domeniul comerţului cu peşte au fost verificaţi, constatându-se trei infracţiuni, pentru care au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii faptelor de deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui, precizează IGPR.

Pentru alte nereguli constatate au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 60.300 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind pescuitul şi acvacultura, precum şi legislaţia sanitar-veterinară şi pentru siguranţa alimentelor, precizează sursa citată.

Citește și: PSD a răbufnit! Președintele, direct vizat: 5 întrebări pentru președintele Iohannis și PNL

Alături de poliţişti ai Direcţiei de Ordine Publică - Serviciul Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol, la acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, inspectori ai Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură şi specialişti de la Autoritatea Naţională Sanitară Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti.

Poliţiştii Direcţiei de Ordine Publică - Serviciul Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol desfăşoară o acţiune în Capitală pentru prevenirea şi combaterea achiziţiei, deţinerii, prelucrării şi comercializării ilegale a peştelui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.