Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Controale în spitalele din județul Argeș

spital

Prefectul judeţului Argeş, Radu Perianu, a anunţat, joi, demararea unor controale în spitale, în urma sesizărilor venite de la cetăţeni.

"Am dispus, în această dimineaţă, înfiinţarea unei comisii mixte de control care va desfăşura acţiuni de verificare în spitalele din Argeş! Decizia a fost luată în urma multelor sesizări pe care le-am primit de la argeşeni nemulţumiţi de serviciile oferite de unităţile medicale publice", a transmis prefectul, conform agerpres.

Din comisie fac parte reprezentanţi a şase instituţii cu atribuţii de control. Primele verificări au fost demarate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

"Am stat de vorbă cu oamenii care aşteptau la Urgenţă. Unii dintre ei spuneau că sunt acolo de o oră şi jumătate, o altă doamnă, de 3 ore, iar alţii spuneau ca au aşteptat altă dată şi 5 ore. În Ambulatoriul de Specialitate nu se respectă programările! Erau oameni care aşteptau mult după ora la care erau programaţi", a anunţat Radu Perianu.

El a precizat că toate deficienţele care vor fi depistate de organele de control vor fi transmise Consiliului Judeţean Argeş, instituţie care administrează unitatea medicală, în vederea remedierii lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.