Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Controale la sânge pe litoral. Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri

droguri cristale stupefiante

Sunt controale la sânge pe litoral după numărul record de dosare penale. Polițiștii sunt in alertă, după ce zeci de tineri au fost prinși cu droguri la festivalul de muzică electronică din Mamaia.

Zeci de dosare penale, aproape 70 de persoane cercetate. Este bilanțul ofițerilor antidrog din aceste zile petrecute pe litoral, iar vacanța nu s-a terminat.

Astfel, cel puțin 66 de persoane sunt cercetate după ce au fost depistate cu substanțe interzise asupra lor, iar controalele vor continua până la încheierea festivalului.

Autoritățile vorbesc despre rețele internaționale de traficanți de stupefiante

Deși litoralul este împânzit de forțe de ordine și politiști sub acoperire, cei care petrec la mare vorbesc de faptul că drogurile se găsesc la tot pasul.

De altfel, fiecare participant la festival este oprit la intrare, și este percheziționat înainte să intre în zona de petrecere.

Cei peste 100 de DJ români și străini mixează non-stop, așa cum cere tradiția acestui festival, până pe 7 mai, în cele 4 corturi de pe plajă din Mamaia Nord.

Cu fiecare oră care trece creste bilanțul negativ al celor depistați cu substanțe interzise asupra lor, cei mai multi cetăteni străini, informează Antena 3 CNN.

Tânăr dezbrăcat de jandarmi pentru a fi verificat

Jandarmii de la gruparea mobilă au ridicat de la intrarea în festivalul de muzică electronică doi tineri, cetățeni străini pe care i-au dus la mașina de intervenții rapide. Cei doi au fost percheziționați în urma unor indicii că ar avea asupra lor substanțe interzise.

Festivalul se bucură de o participare masivă și de Paște, tocmai pentru că 80% dintre cei care si-au rezervat bilete online sunt cetățeni străini, nu sunt ortodocși.

După ce sunt identificați și li se confiscă drogurile pe loc, tinerii suspectați de trafic sau consum de stupefiante sunt predați ofițerilor de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Constanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.