Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONTROVERSAT afacerist, chemat la DNA, pentru audieri: Dacă Mircea Negulescu ia o maimuță, îi taie coada și o duce la Tribunal, primește mandat

Inquam Photos/Octav Ganea
Mircea Negulescu

Răzvan Alexe, un controversat afacerist din Ploiești, a fost chemat, luni, la sediul DNA pentru a da delcarații chiar într-un dosar în care e implicat fostul deputat Vlad Cosma. Alexe îl acuză pe procurorul Mircea Negulescu că obișnuia să pună presiune pe inculpați și pe martori pentru a face denunțuri.

”Am fost chemat pentru a da o declarație în dosarul lui Vlad Cosma. Domnul Negulescu m-a presat și pe mine, ca pe domnul Cosma. Să fac denunțuri împotriva lui Sebastian Ghiță, a familiei Cosma, s-a dorit foarte mult arestarea lui Mircea Cosma, din aprilie 2013, când acesta a devenit vicepreședintele PSD. În 2013, în Ploiești era o vorbă: dacă Mircea Negulescu ia o maimuță, îi taie coada și o duce la Tribunal, primește mandat de arestare. Eu am fost prima maimuță pe care au dus-o să o aresteze. A spus așa: ”Dragilor, s-au copt cozonacii. Dacă nu vreți la arest, la hotel în Câmpina, dați drumul la denunțuri”. Nu am făcut denunțuri la adresa lui Sebastian Ghiță, am dat declarații care au fost interpretate de Negulescu.”, a spus Răzvan Alexe.

Citește și: O lege care va intra în vigoare peste trei luni va face prăpăd: Mii de români sunt vizați – ce trebuie să facă pentru a nu fi sancționați .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.