Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONTROVERSE în jurul sănătăţii precare a şefului Jihadului Islamic: Grupul terorist NEAGĂ zvonul privind OTRĂVIREA lui Ramadan Shalah

commons.wikimedia.org
Ramadan Shalah

Starea de sănătate a şefului Jihadului Islamic naşte noi controverse. Cum secretarul general al grupului terorist, Ramadan Shalah, este în comă de câteva săptămâni, în presă au apărut zvonuri cum că acesta ar fi putut fi otrăvit. Marți, grupul a negat că Shalah a fost ținta unei încercări de asasinat, spunând că boala sa este rezultatul unor "cauze naturale", scriu jurnaliştii Times of Israel.

Citeşte şi: Tudorel Toader s-a ţinut de cuvânt: Documentele din centrul disputei cu sindicatele, PUBLICATE pe site-ul Ministerului Justiţiei .

"Shalah suferă de o boală naturală și îi dorim recuperarea rapidă", a declarat Ahmed Al Mudalal, un oficial senior al Jihadului islamic. Nu a spus de ce suferise Shalah. Acesta nu a confirmat și nici nu a infirmat informaţiile potrivit cărora Shalah este în comă.

Shalah, în vârstă de 60 de ani, a fost transferat din Damasc, unde locuiește, într-un spital din Beirut după ce a suferit o serie de atacuri de cord, potrivit unui apropiat al grupului, scrie agenția de știri palestiniene Quds Press.

Citeşte şi: Senatul îi FORŢEAZĂ mâna lui Iohannis: Preşedintele, OBLIGAT să promulge o lege IMPORTANTĂ, după ce i-a fost REFUZATĂ reexaminarea

Shalah a fost inconștient de când a suferit o intervenție chirurgicală la spitalul din Beirut. De altfel, grupul terorist Hezbollah, susținut de Iran, care are sediul în Liban, "a arătat un mare interes" în starea de sănătate a lui Shalah, a mai spus acesta.

Ramadan Shalah, care s-a născut în Fâșia Gaza, a fost numit șef al grupului terorist după asasinarea predecesorului său, Fathi Shikaki, în 2005, în Malta. În strânsă legătură cu Iranul și Siria, Jihadul islamic este un extras al Frăției Musulmane, care a fost formată în Gaza în 1981.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.