Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONTROVERSE Un pneumolog care nu crede în eficienţa măştii, anchetat în Franţa. Ce profețește acesta cu privire la epidemia COVID-19

The Guardian
coronavirus masca

Ordinul medicilor din Franţa anchetează un pneumolog care le cerea pacienţilor să îşi dea jos masca. „Trebuie să văd faţa oamenilor”, susţine medicul Patrick Bellier, conform Mediafax.

Un pneumolog din Franţa este convocat în faţa Consiliului departamental al Ordinului Medicilor, după ce le-a cerut pacienţilor săi să îşi dea jos măştile de protecţie.

„Sunt pneumolog, trebuie să văd faţa oamenilor!”, a reacţionat doctorul Patrick Bellier, după ce mai mulţi pacienţi s-au plâns că le-a cerut să îşi scoată masca.

„Nu sunt extremist, dar purtarea unei măşti este inutilă şi mă enervează!”, a adăugat el, confirmând informaţiile din cotidianul regional Le Progrès.

Testele pentru vaccinul împotriva Covid-19 au fost OPRITE: un bărbat s-a îmbolnăvit de o boală inexplicabilă

Preşedintele Consiliului departamental al Ordinului Medicilor spune că medicul este audiat în urma „reclamaţiilor pacienţilor”.

Potrivit doctorului Bellier, care îşi bazează declaraţiile în special pe „scăderea curbelor de spitalizare”, „nu mai există epidemie” de Covid-19.

„Cu 7.000 de cazuri pozitive pe zi, nu există nimic! Sunt purtători sănătoşi, altfel ar trebui să fie plin de cadavre pe străzi!”, a declarat pneumologul.

„Masca ar fi trebuit să fie obligatorie în martie-aprilie”, susţine Patrick Bellier, care spune că obligativitatea purtării măştii „împiedică formarea protecţiei de turmă”.

Pneumologul prezice că epidemia de coronavirus va dispărea „singură”, la fel ca gripa spaniolă de la începutul secolului al XX-lea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.