Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - CNN anunță imagini fabuloase captate prin satelit: un convoi militar rusesc înaintează spre Donbas

convoi

O coloană militară rusă care se îndreaptă spre Donbas a fost descoperită cu ajutorul imaginilor din satelit. Este vorba despre o coloană mare, formată din vehicule militare, care se află în apropiere de Matveev Kurgan, o localitate din regiunea rusă Rostov, anunță CNN. Vehiculele sunt îndreptate cu fața spre nord-vest, în direcția regiunii Donbas, scrie Mediafax.

De altfel, un oficial ucrainean de rang înalt a declarat luni că ofensiva rusă în regiunea ucraineană Donbas „a început deja", avertizând că Rusia continuă să acumuleze forțe în regiune. „Din punctul meu de vedere, această mare ofensivă [în est] a început deja. Trebuie să înțelegem că nu va fi repetarea zilei de 24 februarie, când au început primele lovituri aeriene și explozii și am spus: Războiul a început. Marea ofensivă de facto a început deja", a declarat Vadym Denysenko, consilier al ministrului afacerilor interne, la televiziunea națională.

Citește și: Vladimir Putin, declarație surprinzătoare despre războiul din Ucraina: 'Obiectivele sunt nobile!'

Oficiali ucraineni și occidentali au declarat în ultimele zile că au observat o redistribuire a trupelor rusești în Donbas, în urma unor eșecuri majore ale Moscovei în încercarea de a cuceri Kievul. „Da, încă nu există bătălii majore despre care să se vorbească atât de mult în ultimele zile. Dar, în general, am putea spune că ofensiva a început deja", a precizat Denysenko.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.