Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cooperativa trăiește și sub Orban: Cum controlează Falcă votul/ VIDEO

www.hotweek.ro
pnl dosar sector

Astăzi PNL îți alege echipa de conducere pentru Biroul Permanent, care va conduce activitatea partidului pentru următorii 4 ani. După ce ieri Orban a câștigat președinția partidului, astăzi a deschis lucrările Congresului și le-a cerut delegaților să îi voteze echipa care l-a susținut.

Posturile din conducere au fost negociate și împărțite în funcție de aportul pe care îl aduce fiecare filială, numărul de delegați. Echipa lui Orban are o majoritate confortabilă. Probabil, oamenii din echipa lui Bușoi nu se vor regăsi în viitoarea echipă de conducere.

Cu toate că au o majoritate confortabilă, oamenii lui Orban nu se dau în lături de la nimic și supraveghează votul, pentru a fi siguri că totul se întâmplă conform planului. În filmulețul de mai jos, îl vedeți pe primarul Aradului cum supreaveghează votul, pentru a vedea dacă delegații respectă lista care le-a fost transmisă.

Procesul de vot nu se desfășoară așa cum ar fi normal, în cabinele instalate. Delegații votează peste tot, ca să arate șefilor de filială buletinul și să poată consulta "listuța2.

Deși Orban a promis democratizarea partidului, terminarea Cooperativelor, echipa lui face exact pe dos, fix la o zi după ce acesta a ajuns președinte. Liderii de filială ignoră cu bună știință mesajele transmise de liderul partidului, frica de a nu prinde un loc în viitoarea echipă de conducere fiind mai mare decât respectul pentru președintele proaspăt ales.

***

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.