Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copa Libertadores - Cinci echipe braziliene calificate în sferturile de finală

Inside World Football
Copa Libertadores

Cinci dintre cele opt echipe calificate în sferturile de finală din Copa Libertadores sunt din Brazilia, un record pentru cea mai importantă competiţie rezervată cluburilor de fotbal din America de Sud, informează Reuters.

Ultima formaţie braziliană care a acces în această fază este Fluminense, care s-a impus marţi cu scorul de 1-0 în faţa formaţiei paraguayene Cerro Porteno.

Unicul gol al acestei partide, disputată pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, a fost marcat de Fred, care a transformat o lovitură de la 11 m, în minutul 24.

În meciul tur, care a avut loc la Asuncion, brazilienii au câştigat cu 2-0.

Fluminense se alătură astfel echipelor braziliene Atletico Mineiro, Flamengo, Sao Paulo FC şi Palmeiras (deţinătoarea trofeului), calificate la rândul lor în faza sferturilor de finală din Copa Libertadores.

Celelalte echipe calificate în faza următoare a competiţiei sunt River Plate (Argentina), Barcelona Sporting Club Guayaquil (Ecuador) şi Olimpia Asuncion (Paraguay).

Prima manşă a sferturilor de finală va avea loc săptămâna viitoare, Fluminense urmând să înfrunte echipa Barcelona Sporting Club Guayaquil. Celelalte dueluri din această fază sunt Olimpia Asuncion - Flamengo, River Plate - Atletico Mineiro şi Sao Paulo - Palmeiras

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.