Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copa Libertadores - Flamengo şi Atletico Mineiro, calificate în semifinale

Inside World Football
Copa Libertadores

Echipa Flamengo Rio de Janeiro s-a calificat în semifinalele competiţiei Copa Libertadores la fotbal, învingând cu scorul de 5-1 formaţia paraguayană Olimpia Asuncion, miercuri seara pe stadionul Mane Garrincha din Brasilia, în manşa secundă a sferturilor de finală, la capătul unui meci la care au asistat 11.200 de spectatori.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Gabriel Barbosa "Gabigol" (30, 77), Bruno Henrique (36), Willian Arao (49) şi Saul Salcedo (55 - autogol), în timp ce pentru oaspeţi a punctat Jorge Eduardo Recalde (55). În meciul tur, disputat la Asuncion, Flamengo reuşise să se impună cu 4-1.

Atletico Mineiro este cealaltă echipă braziliană care a acces miercuri în penultimul act al celei mai importante competiţii intercluburi din America de Sud, după ce s-a impus cu 3-0 în faţa formaţiei argentiniene River Plate, la Belo Horizonte.

Două dintre golurile învingătorilor au fost marcate de argentinianul Matias Zaracho (22, 61), cealaltă reuşită aparţinându-i fostului internaţional brazilian Hulk (34).

Atletico Mineiro, care câştigase şi meciul tur, disputat la Buenos Aires (1-0), va avea ca adversară în semifinale echipa braziliană Palmeiras, deţinătoarea trofeului, în timp ce Flamengo va juca cu câştigătoarea ultimului sfert de finală, în care se vor înfrunta joi seara, pe Estadio Monumental Banco Pichincha din Guayaquil, ecuadorienii de la SC Barcelona şi brazilienii de la Fluminense (în tur 2-2).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.