Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copaci doborâţi de furtună pe fire de electricitate şi pe carosabil, în județul Alba

copac cazut furtuna

Mai mulţi copaci au fost rupţi de vânt şi au căzut pe firele de electricitate şi pe carosabil, blocând temporar circulaţia în mai multe zone din Apuseni, a informat, sâmbătă seara, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba potrivit Agerpres.

Pentru remedierea situaţiei acţionează echipe ale furnizorului de energie electrică şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din comunele afectate. Pe raza comunei Poiana Vadului, pe DJ 750B, se circulă pe un sens. După ce traficul a fost blocat o perioadă în urma efectelor furtunii, între timp au fost îndepărtaţi copacii de pe carosabil şi circulaţia a fost reluată pe ambele sensuri pe DN 75, la Albac, şi pe DN 1R, la Horea.

În localitatea Vingard, comuna Şpring, un stâlp de lemn a fost rupt de vânt şi a căzut pe acoperişul unei case. La faţa locului acţionează SVSU Şpring şi echipe ale furnizorului de energie electrică.

În municipiul Sebeş, acoperişul unui post TRAFO a fost doborât de vânt pe o anexă gospodărească. Tot în Sebeş, "un copac a căzut pe firele de electricitate care au făcut flamă, fiind risc de producere a unui incendiu. Au acţionat Garda de Intervenţie Sebeş şi Electrica. Situaţia s-a remediat", a transmis ISU Alba

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.