Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copiii au acces gratuit în cetatea Sarmizegetusa Regia şi la Castelul Corvinilor

România Liberă
Sarmisegetusa
Cei mici vor putea vizita fosta capitală a Daciei până la ora 20,00, organizatorii dorindu-şi ca situl să aibă un număr cât mai mare de vizitatori copii pentru ei fiind pregătit şi un moment de reconstituire istorică - reenactment oferită de organizaţia Terra Dacica Aeterna.

"Este o tradiţie ca de 1 Iunie copiii să aibă parte de o lecţie deschisă de istorie în situl dacic de la Sarmizegetusa Regia. Este un moment în care ne-am propus să le oferim copiilor tot ceea ce putem pentru a cunoaşte cât mai mult despre istoria noastră", a declarat, pentru AGERPRES, directorul general al Direcţiei Generale de Administrare a Monumentelor şi Promovare Turistică Hunedoara, Radu Barb.

Copiii sunt invitaţi să-şi petreacă timpul liber şi la Castelul Corvinilor din Hunedoara, unde este organizată Ziua Porţilor Deschise pentru copii, cu intrare gratuită pentru cei mici şi însoţitorii lor. Administraţia monumentului a pregătit, pentru 1 Iunie, un program în care copiii vor putea să vadă lecţii de spadă ale cavalerilor de la castel, un spectacol demonstrativ de promovare a ştiinţei şi demonstraţii de robotică.

De asemenea, copiii vor putea intra gratuit la grădina zoologică şi la Ştrandul Corvina din Hunedoara, care se deschide de 1 Iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.