Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copil de 11 ani dispărut de la locuinţa bunicilor, găsit într-o pădure, la zece kilometri de casă

Un băiat în vârstă de 11 ani, dispărut de la locuinţa bunicilor din judeţul Olt, a fost găsit teafăr, într-o pădure, la zece kilometri de casă, după o oră de căutări.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă după amiază, de către un bărbat din Caracal, despre faptul că fiul său, în timp ce se afla la domiciliul bunicilor, din comuna Fălcoiu, a plecat de la locuinţa acestora şi s-a îndreptat către o direcţie necunoscută, scrie news.ro.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Osica de Sus, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în jurul orei 16:00, un minor, în vârstă de 11 ani, în timp ce se plimba cu bicicleta pe o stradă din comuna Fălcoiu, s-a îndepărtat de bunica sa şi nu a răspuns la solicitarea acesteia de a reveni. În urma activităţilor investigativ-operative, s-a stabilit faptul că minorul s-a deplasat cu bicicleta către o pădure din vecinătatea satului Cioroiu, judeţul Olt”, a transmis IPJ Olt.

El a fost căutat de echipe formate din poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari. În cele din urmă băiatul a fost găsit în pădurea din apropierea localităţii Cioroiu, la aproximativ zece kilometri de locuinţa bunicilor.

“Pe perioada cât a lipsit de la domiciliul bunicilor, copilul nu a fost victima vreunei infracţiuni, acesta fiind încredinţat tatălui său.

La acţiunea de căutare, ce a durat peste o oră, au fost angrenaţi 19 poliţiştii cu un câine de urmă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, nouă pompieri din cadrul Inspectoratului de Situaţii de Urgenţă Olt, cinci jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt şi peste 30 de voluntari din comuna Fălcoiu, judeţul Olt”, a mai precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.