Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copil de 12 ani, din Prahova, a dispărut după ce a plecat dintr-un centru de tip rezidenţial. Polițiștii au început căutările

click.ro
masina politie

Un copil de 12 ani a fost dat dispărut, miercuri, după ce a plecat dintr-un centru de tip rezidenţial din judeţul Prahova şi nu a mai revenit. Poliţiştii cer ajutorul populaţiei pentru găsirea sa.

”La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 18.00, poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Valea Doftanei au fost sesizaţi de către un instructor de educaţie, din cadrul unui centru rezidenţial de tip familial, din comuna Brebu, despre faptul că, minorul, BĂRCĂNESCU ALBERTO MIHAI, în vârstă de 12 ani, a plecat în mod voluntar din instituţie, fără a mai reveni până în prezent”, a transmis, miercuri seară, IPJ Prahova.

Instituţia a transmis şi semnalmentele copilului: aproximativ 1,70 metri înălţime, greutate aproximativ 60 de kg, constituţie slabă, păr şaten deschis, ochi căprui.

La momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă de fâş de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare bleumarin, fes de culoare neagră şi pantofi sport de culoare albă, informează News.ro.

”Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la minorul în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a mai transmis Poliţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.