Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copil de 13 ani, ajuns la spital cu o plagă împuşcată în gât - Tatăl acestuia spune că băiatului spune că acesta s-a accidentat cu armă cu aer comprimat

YouTube
salvare

Un copil în vârstă de 13 ani a ajuns la Spitalul din Târgu Lăpuş, duminică după amiază, având o plagă împuşcată în zona gâtului. Tatăl copilului le-a declarat poliţiştilor că acesta s-a accidentat cu o armă cu aer comprimat, potrivit news.ro.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Maramureş, poliţiştii din Târgu Lăpuş au fost anunţaţi duminică după amiază, la ora 14 30, de către reprezentanţi ai Spitalului Orăşenesc Târgu Lăpuş, cu privire la faptul că, la Unitatea de Primire Urgenţe s-a prezentat un minor de 13 ani, care prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul gâtului.

„Din primele declaraţii ale tatălui minorului reiese faptul că, în timp ce se aflau la locuinţă în satul Trestia, minorul s-ar fi accidentat cu o armă cu aer comprimat.

În continuare, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în vederea efectuării de cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, informează Inspectoratul de Poliţie Maramureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.