Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copil de 13 ani, găsit mort într-un parc din București/ UPDATE

Twitter
politie crima

Un copil de 13 ani a fost găsit luni seara inconștient într-un parc din București. Echipajul de urgență chemat prin apel la 112 nu a putut decât să constate decesul.

Potrivit Poliției Capitalei, la data de 16 octombrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, în jurul orei 20.30, cu privire la faptul că, într-un parc din Sectorul 2, s-ar afla o persoană în stare de inconștientă.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, asupra persoanei în cauză, un minor, în vârstă de 13 ani, ulterior constatând decesul acestuia.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.

UPDATE: În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că minorul se afla în Parcul Cosmos împreună cu alți copii, iar după ce a alergat, s-a așezat pe o bancă, a băut apă, după care a leșinat. În urma discuțiilor purtate cu părinții minorului, aceștia au relatat verbal faptul că suferea de sindromul QT LUNG (probleme cu ritmul cardiac), potrivit unor surse judiciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.