Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copil de 14 ani reținut la Cluj după ce a fost depistat la volan în trafic

Un copil de 14 ani, din Huedin, județul Cluj, a fost depistat în trafic conducând o mașină în comuna Sâncraiu, județul Cluj, și nu a oprit la semnalele polițiștilor, fiind prins ulterior și reținut pentru 12 ore, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, miercuri, copilul ar mai fi condus autovehiculul pe drumurile publice și cu o zi înainte.

„Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sâncraiu au efectuat, marți, semnal de oprire față de conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe raza comunei Sâncraiu, pe DC 126, dinspre Sâncraiu spre Morlaca. Întrucât după semnalul de oprire conducătorul auto a schimbat brusc direcția de mers, s-a pornit în urmărirea acestuia, iar pe raza localității Morlaca a oprit și a fost stabilită identitatea sa. Este vorba despre un minor în vârstă de 14 ani, din Huedin iar în urma cercetărilor s-a stabilit că acesta ar fi mai fi condus autovehiculul pe drumurile publice și cu o zi înaintea depistării”, se arată în comunicat.

De asemenea, din verificări, se pare că acesta ar fi autorul unei infracțiuni comise în 9 februarie, după ce ar fi condus un autovehicul pe raza orașului Huedin și nu ar fi oprit la semnalul efectuat de polițiști.

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 17: 'Nu e nicio dramă pe la graniţă, nu mai manipulaţi' (VIDEO)

„Și-a continuat deplasarea, iar ulterior a abandonat autovehiculul, fugind. Autoturismul condus avea aplicate plăcuțe de înmatriculare ce erau atribuite unui alt vehicul. În cauză se continuă cercetările față de tânăr pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere în formă continuată și conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, fapte prevăzute de Codul penal”, se mai arată în comunicatul IPJ Cluj.

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin l-au reținut pentru 12 ore pe copil.

Aceștia au mai constatat că în luna septembrie 2019, tânărul, împreună cu alți doi copii, ar fi furat o mașină dintr-o curte din Huedin, cu care s-ar fi plimbat prin localitate.

„Și atunci polițiștii i-au identificat și urmărit în trafic și a fost întocmit dosar penal pentru furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au conchis polițiștii clujeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.