Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copil de 5 ani, căzut de la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe; a fost transportat la spital

Wikipedia
ambulanta

Un copil de 5 ani şi 6 luni a căzut de la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din municipiul Galaţi, el fiind transportat, în stare conştientă, la Spitalul de Urgenţă pentru Copii ''Sfântul Ioan'' din Galaţi, informează miercuri Inspectoratul Judeţean de Poliţie, potrivit Agerpres.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi, marţi seară, prin apel 112, despre faptul că un minor ar fi căzut de la fereastra unui apartament, situat la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe de pe strada Regiment 11 Siret, din municipiul Galaţi.

"Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului, a reieşit că, în timp ce se afla nesupravegheat în bucătăria apartamentului în care locuia cu mama sa, o femeie de 27 de ani, băiatul, de 5 ani şi 6 luni, s-ar fi urcat pe un corp de mobilier şi ar fi căzut de la fereastră, pe trotuarul din exteriorul imobilului. Minorul a primit îngrijiri din partea echipajului medical sosit la faţa locului şi, ulterior, a fost transportat, în stare conştientă, la Spitalul de Urgenţă pentru Copii 'Sfântul Ioan' din Galaţi", precizează IPJ Galaţi.

În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.