Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copil de 9 ani, găsit în coma pe un câmp din Botoșani

cafea tutun alcool

Un copil în vârstă de nouă ani din orașul Flămânzi, judeţul Botoşani, a ajuns în comă alcoolică la spital, după ce a fost găsit inconştient pe câmp. În acest caz au fost declanșate mai multe anchete.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani și polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Botoșani au declanșat două anchete după ce un copil de nouă ani din orașul Flămânzi a ajuns în comă alcoolică la spital, fiind găsit inconștient pe un câmp din afara orașului.

Incidentul a avut loc duminică seara, copilul fiind preluat și internat în secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati din Botoșani, în stare gravă.

Medicii au stabilit, în urma examinărilor toxicologice, că minorul consumase alcool. În acest caz Inspectoratul de Poliție Botoșani a început o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul.

“Copilul este internat în spital. Facem verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut incidentul și așteptăm rezultatele anchetei declanșate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, care urmează să stabilească şi ce măsuri trebuie luate în acest caz”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani, Maria Carp.

La rândul lor, reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani spun că nu au primit încă o informare oficială din partea spitalului legată de situația copilului, însă s-au autosesizat și marți au început verificările în teren.

“Cu privire la acest caz, noi ne-am autosesizat. Nu am primit deocamdată o sesizare de la Spitalul de Copii și urmează să facem demersurile de identificare a copilului și a familiei pentru a se efectua mai departe evaluarea și a se stabili dacă acest copil se află în situație de risc și dacă se impune instituirea unei măsuri de protecție”, a declarat pentru MEDIAFAX Mirela Damian, asistent social în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.