Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copilul de judecător care a condus beat și și-a ucis iubita, eliberat pe control judiciar

politia nu treceti

Tânărul în vârstă de 16 ani, fiu de magistraţi, care a provocat accidentul din Craiova în urma căruia o fată de 18 ani a murit, va fi cercetat sub control judiciar, a decis Judecătoria Craiova. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată.

Judecătoria Craiova a decis, miercuri după-amiază, ca tânărul de 16 ani, fiu de magistraţi, care a provocat un accident în care o adolescentă de 18 ani a murit, să fie cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile, scrie News.ro.

Decizia instanţei nu este definitivă, putând fi atacată la Tribunalul Craiova.

În noaptea de luni spre marţi, adolescentul de 16 ani conducea un autoturism pe strada Viitorului din Craiova, din direcţia Centurii de Nord către Hanul Doctorului, iar la un moment dat maşina s-a răsturnat. În urma accidentului, o fată de 18 ani, aflată în autoturism, a murit, iar şoferul şi alţi doi pasageri au fost răniţi.

Poliţiştii au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 0.49mg/l. El este cercetat pentru conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru ucidere din culpă. El a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, fiind dus în arestul Poliţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.