Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copreședinta REPER: 'Nu fuzionăm cu PNL'

Ramona Strugariu

Copreşedinta REPER, europarlamentarul Ramona Strugariu, a transmis, vineri, într-un comunicat de presă, că la nivelul conducerii partidului nu a existat „absolut nicio discuție despre fuziunea cu PNL” şi formațiunea nu ia în calcul un astfel de scenariu.

„Nu fuzionam cu PNL. Liberalismul are nevoie de un restart în România, de figuri noi şi de colaborare politică, nu de fuziuni şi de salvări individuale”, a declarat Strugariu.

„La nivelul conducerii REPER nu a existat absolut nicio discuție despre fuziunea cu PNL şi nici nu luăm în calcul un astfel de scenariu”, a adăugat aceasta.

Copreședinta REPER a menționat că partidul este deschis însă la „colaborări politice” cu formațiuni cu care împărtășește aceleași valori.

„Fiecare avem de livrat rezultate în alegerile care vin. Avem toată deschiderea către colaborări politice cu toate partidele care înțeleg şi respectă drumul european al României şi care au aceleaşi valori fondatoare”, a menționat Ramona Strugariu.

Conform surselor noastre există discuții cu PNL pentru a face o fuziune, iar Dacian Cioloș și alți membri importanți ai REPER ar urma să primească funcții pe lista PNL la alegerile europarlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.