Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copreședintele AUR, după ce doi fondatori USR au venit în partid: 'Acuzațiile tembele și înjurăturile groase nu mă opresc'

Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, susține că acuzațiile „tembele” sau înjurăturle „groase” nu-l opresc din drumul său politic, precizări făcute după ce formațiunea pe care o conduce a anunțat primirea unor foști lideri ai Uniunii Salvați România (USR), din aripa conservatoare a formațiunii (mai multe aici).

„Tuturor prietenilor și neprietenilor: cîtă vreme voi putea face o altfel de politică, una după care am tinjit cu toții timp de decenii, una în interesul românilor, o voi face, iar cînd nu voi mai putea, voi renunța. Dar nu fără luptă și fără să dau tot ce pot. Murind cu "ei" de git, cum s-ar zice. Puteți fi siguri de asta. Niciodată nu-i voi trăda pe cei care m-au salvat (prietenii știu despre ce vorbesc). Așa că acuzațiile tembele și înjurăturile groase nu mă opresc, trădările nu mă descumpănesc, iar compromisurile compromițătoare nu le primesc. Sînt de neclintit pe calea mea. Și a altor nenumărați români. Dumnezeu să ne ajute!”, a precizat Claudiu Târziu, copreședinte AUR, pe pagona sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.