Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coreea de Nord divizează partidul lui Trump: 'Marii lideri nu ameninţă...'

trump, casa alba

Donald Trump a răspuns dur ameninţărilor Coreei de Nord, afirmând că SUA vor răspunde cu "foc şi furie cum n-a mai văzut lumea". Preşedintele american este criticat chiar de unul dintre cei mai cunoscuţi republicani. Senatorul John McCain, cunoscut ca un susţinător al politicii internaţionale dure şi intervenţioniste, a declarat pentru KTAR radio că Trump a greşit.

Vezi AICI declaraţiile lui Trump!

"Nu sunt de acord cu comentariile preşedintelui, pentru că trebuie să fii fii capabil să faci ceea ce spui că o să faci. Cu alte cuvinte, vechea zicală a lui Teddy Roosevelt "păşeşte cu grijă dar poartă la tine un băţ mare" este cea care ar trebui aplicată pentru că toate aceste declaraţii ne vor duce mai aproape de o confruntare serioasă. Cred că este o chestiune foarte, foarte, foarte serioasă. Marii lideri pe care i-am văzut nu ameninţă decât dacă sunt pregătiţi să acţioneze şi nu sunt sigur că preşedintele Trump este pregătit să acţioneze. Este stilul clasic al lui Trump de a exagera lucrurile", a declarat McCain

Opinia lui McCain a fost împărtăşită şi de fostul secretar al Apărării din SUA, William J. Perry, care a scris pe Twitter: "Descurajarea nucleară este eficientă dacă ameninţările sunt credibile. Lăudăroşenia afectează negativ securitatea naţională".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.