Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coreea de Sud anunță că are un plan pentru ELIMINAREA lui Kim Jong Un: 'Trupele sunt pregătite'

kim jong un

Sud-coreenii sunt pregătiți să-l asasineze pe dictatorul de la Phenian. Acest lucru se va întâmpla doar dacă aceștia se vor simți amenințați de un eventual atac nuclear venit din partea vecinilor din nord.

Anunțul a fost făcut în această săptămână de ministrul apărării sud coreean, relatează CNN. Întrebat în parlament dacă există o unitate de trupe speciale gata să-l asasineze la ordin pe Kim Jong Un, Han Min-koo a răspuns: "Da, avem un astfel de plan."

Citește și: EXCLUSIV STIRIPESURSE.RO anunță STIREA ANULUI în România: O mare televiziune se VINDE

Răspunsul oficialului sud coreean i-a surprins pe mulți deși se suspectă că există un asemenea plan, mai notează sursa citată.

Testul nuclear nord coreean de pe 9 septembrie a răcit și mai mult relațiile dintre cele două țări. Două bombardiere supersonice americane au survolat miercuri Coreea de Sud, unul dintre ele aterizând la o bază aeriană situată la 40 de kilometri de capitala sud-coreeană Seul.

În urmă cu câteva zile Coreea de Nord a anunțat că a testat cu succes un nou și puternic motor de rachetă, ceea ce ar constitui un avans în plus în eforturile sale de a se dota cu rachete balistice intercontinentale, anunță stirileprotv.ro.

Coreea de Nord, care teoretic nu are dreptul să dezvolte programe balistice și nucleare, este sub incidența a cinci serii de rezoluții ale Consiliului de Securitate al ONU, care îi aplică sancțiuni economice grele. Acestea nu au reușit, totuși, să o convingă să renunțe la obiectivele sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.