Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coreea de Sud şi Statele Unite vor iniţia etapa preliminară a exerciţiilor militare comune, în pofida avertismentelor Coreei de Nord

stirileprotv.ro
coreea de sud SUA, exercitii militare

Coreea de Sud şi Statele Unite vor iniţia etapa preliminară a exerciţiilor militare comune, în pofida avertismentelor regimului din Coreea de Nord, informează agenţia de presă Yonhap.

Antrenamentele privind gestionarea situaţiilor de criză vor începe marţi şi se vor încheia vineri, aceasta fiind etapa preliminară a exerciţiilor militare SUA-Coreea de Sud programate în perioada 16-26 august.

Exerciţiile se vor derula în principal prin simulări computerizate, nefiind programate trageri cu muniţie reală, în contextul restricţiilor antiepidemice, informează Mediafax.ro.

Regimul Kim Jong-Un a avertizat că Phenianul va suspenda normalizarea relaţiilor cu Administraţia de la Seul dacă se vor derula exerciţiile militare Coreea de Sud-SUA.

Coreea de Sud a semnalat însă că exerciţiile nu pot fi anulate deoarece au fost făcute pregătiri, subliniind însă că au rol strict "defensiv".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.